Over ons

Elsewine spreken4Ik ben Elsewine Rietveld, Feminine Presence teacher, trainer en therapeut. Ik leer drukke ambitieuze vrouwen hoe zij hun vitaliteit & energie kunnen vergroten en behouden. Dit doe ik zowel in groepen als één op één.

Als student had ik last van spreekangst, voor een groep die groter was dan twee personen. Daarom ben ik een aantal jaren lid geweest van een debatvereniging waar ik veel heb geleerd. Ik heb nationaal en internationaal deelgenomen aan verschillende toernooien, en af en toe in een finale een zaal van meer dan honderd mensen toegesproken… dat had ik eerder nooit durven denken, laat staat doen! Het spreken en debatteren is altijd een passie van mij gebleven. Inmiddels heb ik veel ervaring in het werken met en spreken voor groepen.

Een gedeelte van de oefeningen uit de Feminine Presence methode zijn specifiek gericht op spreken en presenteren, of dit nu in een kleine groep of voor een grote zaal is. Deze zijn voor zowel mannen als vrouwen hetzelfde en ze zijn zeer krachtig en effectief!Door middel van kleine veranderingen van houding, beweging en aandacht, treden grote veranderingen op in zelfvertrouwen en uitstraling. Hierdoor spreek je met meer impact en blijft je boodschap de luisteraars bij.

 

Arthur31Ik ben Arthur Sevenstern, presentatie-techneut: Ik ben een techneut die goed is in presenteren. De opmerkelijke combinatie van technisch inzicht en communicatieve vaardigheid geeft mij het vermogen om verborgen (presentatie-) talenten in mensen te ontdekken en ze te helpen om in korte tijd een veel hoger niveau van presenteren te bereiken.

Goed presenteren is voor iedereen te leren. Ik help mensen om een sterke presentatie neer te zetten: een die zich onderscheidt van anderen, overtuigend is en door het publiek onthouden wordt.  Dat doe ik door het geven van (open en incompany) trainingen, individuele coaching en het schrijven van (blog-)artikelen voor diverse magazines.